Hoe een goede zaak ten gronde gaat

Hoe een goede zaak ten gronde gaat

Het goede nieuws is in de krant geweest; de financiële crisis is voorbij. We kopen weer goederen als nooit tevoren en het geld rolt weer kwistig. Toch is het niet alleen maar feest wat de klok slaat. Er zijn nog steeds bedrijven die in zwaar weer zitten. De faillissementenstroom is voor het grootste gedeelte gestopt, maar nog niet voor iedereen is de malaise achter de rug. De reden is eenvoudig; er wordt volop verkocht, maar er wordt niet volop betaald.

Als je een goede klant niet kwijt wil

Als eigenaar van een bedrijf ben je gericht op één ding; jouw product verkopen. Daar heb je alles voor over. Je wil het jouw klanten optimaal naar de zin maken. De meeste klanten belonen die ijver met een onmiddellijke betaling, maar in sommige gevallen loopt dit alsnog mis. Die goede klant van jouw bedrijf die altijd met spoed zijn orders geleverd krijgt loopt regelmatig achter met zijn betalingen. Jij wil die klant niet kwijt, dat spreekt voor zich, maar je geld zou je wel willen hebben. Voor wie momenteel met een aantal problematische debiteuren zit gloort er gelukkig hoop aan de horizon. Er is een manier om te voorkomen dat jouw bedrijf ten onder gaat aan wanbetalers.

Besteed die zorg uit

De zorg over de administratie en niet betalende debiteuren is voor veel ondernemers iets waardoor ze minder plezier hebben in het ondernemen. Het is dan ook een aanrader om dat deel van jouw bedrijf uit te besteden aan iemand die jouw rekeningen voor je int namens jou. Bij http://www.bmkdebiteurenbeheer.nl/ ben je aan het goede adres. Daar wordt uit jouw naam gehandeld en zelfs die debiteur die van zijn administratie een rommeltje maakt blijft bij de les. De toonzetting is zakelijk doch vriendelijk, precies zoals je het zelf het liefste zou doen.